Nieuws
De laatste ontwikkelingen bij ons en in de branche

Gerust de toekomst tegemoet

Bespaar uw dierbaren een zoektocht na uw overlijden door nú al uw gegevens vast te leggen in uw persoonlijke Nabestaandengids©.

Lees verder

Voor de nabestaanden

Naast het regelen van de uitvaart,  moet het leven van de overledene worden afgesloten en moeten alle contacten worden geïnformeerd. Dan zijn er ook praktische zaken:  een woning moet ontruimd, een voertuig verkocht of een huisdier herplaatst.

Lees verder

Tijd voor rouw

Op middelbare leeftijd, waarop een drukke baan wordt gecombineerd met jonge kinderen en een actief sociaal leven kunnen complicaties rond een nalatenschap regelen èn de emotionele klap opvangen teveel zijn. Laat daarom ons uw zaken regelen.

Lees verder

Levenstestament

Sinds 27 september 2010 bestaat het Levenstestament. De achterliggende gedachte van het Levenstestament is dat er een oplossing moet zijn wanneer u zelf geen beslissingen meer kunt nemen. U kunt in het Levenstestament zelf nu al vastleggen wie uw zaken gaat regelen en uw belangen gaat behartigen. Ook kunt u bepalen hoe u wilt dat …

Lees verder

Tip:

Maak in uw computer een bestand aan van al uw inlognamen, toegangscodes en wachtwoorden. Denk aan inlognamen en wachtwoorden van websites waar u regelmatig inlogt, maar ook aan cijfersloten van bijvoorbeeld een koffer, mobiele telefoon of fiets. Zo’n overzicht zorgt ervoor dat u niet meer alles hoeft te onthouden en heeft als bijkomend voordeel dat u bij wijziging van uw (e-mail)adres in een oogopslag kunt zien waar u de wijzigingen moet doorgeven.

Lees meer tips