Nieuws
De laatste ontwikkelingen bij ons en in de branche

Gerust de toekomst tegemoet

Bespaar uw dierbaren een zoektocht na uw overlijden door nú al uw gegevens vast te leggen in uw persoonlijke Nabestaandengids©.

Lees verder

Voor de nabestaanden

Naast het regelen van de uitvaart,  moet het leven van de overledene worden afgesloten en moeten alle contacten worden geïnformeerd. Dan zijn er ook praktische zaken:  een woning moet ontruimd, een voertuig verkocht of een huisdier herplaatst.

Lees verder

Tijd voor rouw

Op middelbare leeftijd, waarop een drukke baan wordt gecombineerd met jonge kinderen en een actief sociaal leven kunnen complicaties rond een nalatenschap regelen èn de emotionele klap opvangen teveel zijn. Laat daarom ons uw zaken regelen.

Lees verder

Levenstestament

Sinds 27 september 2010 bestaat het Levenstestament. De achterliggende gedachte van het Levenstestament is dat er een oplossing moet zijn wanneer u zelf geen beslissingen meer kunt nemen. U kunt in het Levenstestament zelf nu al vastleggen wie uw zaken gaat regelen en uw belangen gaat behartigen. Ook kunt u bepalen hoe u wilt dat …

Lees verder

Tip:

Wanneer u uw computer heeft beveiligd met een inlognaam en wachtwoord, zorg er dan voor dat er één contactpersoon die u vertrouwt, weet welke inlognaam en wachtwoord toegang verschaffen tot uw computer. Mocht u ontverhoopt iets overkomen, kan er toch iemand in uw computer.

Lees meer tips